Start/Home Op/Up English

Udtalelser                       
Bogudgivelse Udtalelser

 

 

  asefase    

 

 

 

 

 

Udtalelser fra nogle af de mennesker, som jeg har arbejdet med :

 

Kvinde, 60 år, skriver :

Gitte betragter mennesket som et hele - Krop og Psyke hører uløseligt sammen.

Uden den hjælp og støtte jeg har fået og stadig får fra Gitte, ville jeg endnu befinde mig på bunden af "det sorte hul", hvor jeg var, da jeg første gang mødte hende.

Når jeg har været "meget træt af mig selv", har Gitte fået mig til at indse, at det er OK at være den jeg er, gøre de ting jeg gør.

Mit medicinforbrug er mere end halveret.

Også fysisk har jeg fået det bedre, blid manipulation, kombineret med samtale, har bl.a. betydet, at min ryg er blevet smertefri og nakkespændinger er væsentligt reduceret. Manipulationen går også ind i "hovedet", svært at forklare: men næsten uanset "dagens emne" har jeg følt mig lettere efter en konsultation hos Gitte.

                                                                    LO, Amager

+++++++

 

Mand, 70 år, skriver :

Da jeg første gang hørte om Gittes eksistens, havde jeg i længere tid lidt af fysiske traumer efter en kompliceret rygoperation, som var forløbet godt.  Uheldigvis fik jeg under genoptræningen en discus protrusion med medfølgende stærke smerter ned i det ene ben. 
 
Nogle måneder senere mistede vi et nært familiemedlem ved en trafikulykke, således at jeg nu også havde et psykisk traume.
 
Jeg, og forøvrigt min kone og to børn, opsøgte Gitte.  Gitte har behandlet mig ugentligt med en kombination af Alexander Teknik og Somatic Experiencing.  Medens jeg inden påbegyndelse af behandlingen gik "som et bøjet søm", går jeg nu oprejst og har stort set ingen smerter (tager 2 - 4 panodil'er/dag).  Går dagligt stavgang i ca. 1 time og uden stave i ½ - 1 time.  Til orientering er jeg årgang 1937.
 
Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte og hendes kompetente behandling.  Man skal være positivt indstillet og forberedt på, at behandlingen tager tid, men til gengæld er resultatet godt!

                                                                    FH, Holte

 
++++++

 

 

 

 
 

asefase

 

 

 

Send en e-mail til gitte@more-dimensions.dk med spørgsmål til eller kommentarer om denne hjemmeside .  - Last update: 02/05/08